• poorboys
  • wowslider.com
  • poorboys-3
image slider by WOWSlider.com v8.7

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nieuwspagina van CCR Coverband Harry and the Poorboys

Aankomende optredens van CCR Coverband Harry and the Poorboys

Vrijdag 26 april. Koningsnacht met Harry and The Poorboys.
Locatie: Eetcafé De Oude Stoep Smalle Havenstraat 5 3131 BS Vlaardingen. Aanvang 22.30 uur.

visbank

Zondag 5 mei. Harry and The Poorboys en The Gap.
Locatie: Zaal Beatrix Lange kerkstraat 70 Schiedam.
Aanvang 16.00 uur. Bij mooi weer buiten bij regen binnen.

5 mei zaal beatrix

Nieuwtjes en terug blikken

25 Augustus 2017, eindelijk was het moment daar. De mannen van de CCR Coverband Harry and the Poorboys staan op het podium in Moravská Trebová. Met een geweldig optreden achter de rug en een enorme ervaring rijker, zijn zij weer terug in Vlaardingen.
Tsjechië augustus 2017 Tsjechië augustus na afloop optreden 2017

Bekijk hier de sfeerimpressie van het optreden in Tsjechië, met dank aan Erik de Wit voor zijn prachtige foto's. De muziek is van Harry and the Poorboys met I put a spel on you en It came out of the sky.

Op 11 maart 2017 stond de CCR Coverband Harry and the Poorboys met veel succes als hoofdact op het internationale Fan treffen in Kamen Duitsland. Na hun grote succes in Duitsland gaan ze nu een stukje verder n.l. naar Tsjechië. Op uitnodiging van de Gemeente Vlaardingen gaan ze naar de zusterstad van Vlaardingen Moravská Trebová. Op donderdag 24 augustus vertrekken ze en op zondag 27 augustus zijn ze dan weer terug. We hopen op heel veel foto's om jullie later te kunnen laten zien wat er daar gebeurd is.
Duitsland maart 2017 Duitsland maart 2017
Spelen in de plaatselijke pub is natuurlijk altijd leuk. Ook in andere horeca gelegenheden waaronder Eetcafé't Opstapje in Den Osse waar wij jaarlijks, al 7 keer op rij met veel plezier spelen komen wij graag. Koningsdag 2015 is een optreden om nooit te vergeten. We hadden prachtig weer en aan publiek ontbrak het niet. Wat geweldig om voor zoveel enthousiaste mensen te mogen spelen.
Visbank 2015 Moravska
Facebook Omhoog