• poorboys
  • poorboys-1
  • wowslider.com
  • poorboys-3
image slider by WOWSlider.com v8.7
 
 

Bandleden van de CCR Coverband Harry and the Poorboys

   Giedus
Giedus Sebrechts.... Leadvocal    
================================
Na diverse blues en rock bandjes in de jaren 70 als drummer te hebben gewerkt, is hij in 1986 begonnen als toetsenist bij amusements orkest "The Bellboys". Daarna de bands; Limelight, Time Out, Sound Captains en is in Oktober 2014 als toetsenman begonnen bij Showband The Tracks. Nu al 8 jaar actief als leadzanger van de band Harry and the Poorboys.
Dirk Willemsen.... Leadguitar
=====================================
Dirk is in 1976 begonnen bij de band Pearly Gates en speelde daar slaggitaar na twee jaar hield hij het voor gezien en stapte over naar Glass omdat hij daar wat meer solo's voor zijn rekening kon nemen. In 1984 maakte hij de overstap naar The Sprouts, een band die in de omgeving van Vlaardingen zeer goed bekend stond. In 1986 is hij gestopt met spelen om in 1989 aan te sluiten als sologitarist bij Coincidence waarin hij 26 jaar lang met veel plezier muziek heeft gemaakt. Vanaf zijn jeugd is zijn grote muzikale voorbeeld Creedence geweest, ooit in 1990 met Martin Speijer naar een fanclub dag geweest en toen afgesproken dat mocht de mogelijkheid zich een keer aandienen een Creedence band te beginnen. In 2007 is die droom uitgekomen. Harry and the Poor Boys was een feit!
   Dirk Willemsen
   Aren-Jan Seen
Aren-Jan Seen.... Rhythm guitar    
================================
Aren-Jan is geboren in Vlaardingen en was gek van "plaatjes" draaien. Hij kreeg in die tijd veel platen en daar zaten er een paar bij van Creedence Clearwater Revival. Deze muziek vond hij geweldig. Op zijn 18e kocht hij zijn eerste versterker en gitaar bij Vox Humana. Hij is bij Harry Verhoeven op gitaarles gegaan. Hij speelde in verschillende bandjes, trouwde, kreeg kinderen en de gitaar verdween de kast in. De kinderen werden wat groter en hij pakte de gitaar af en toe weer op en ging weer op les bij Harry. Na een paar weken vroeg Harry "ik heb een CCR-band en zoek een slaggitarist is dat wat voor jou?". Dat was in 2007, en hij vindt het nog steeds geweldig om te doen. Gitaar-Guild Starfire VI - Versterker-Kustom TRT 100 all tube en LAB L9
Wim Schruijer.... Bass guitar
=====================================
Wim heeft in de jaren zeventig en tachtig in de Sprouts gespeeld. Voornamelijk rock n roll en blues. In de jaren tachtig in Engeland gewoond en speelde daar in Slack Alice. Een blues en rock coverband. Speelde in pups van Londen tot Brighton. Weer terug in Nederland speelde hij in Coincidence. Heeft zich na het uitvallen van Harry aangesloten bij Harry and the Poorboys. Dit alles op dezelfde Fender precision bas.
   Wim Schruijer
   René Dijkman
René Dijkman.... Drums & Backingvocal 
================================
René is als kleine jongen begonnen met pollepels op de potten en pannen van moeder thuis. Kreeg op 16-jarige leeftijd zijn eerste echte drumstel en via via bij zijn eerste bandje terecht gekomen. In begin jaren 2000 heeft hij zich aangesloten bij de band Coincidence. Waar op dat moment Dirk en Willem ook speelde. Toen de vraag kwam of hij zin had om bij Harry and the poorboys te komen spelen hoefde hij ook niet lang na te denken. Het zijn intussen zijn vrienden en geweldige muzikanten. Zijn merken: Mapex drums en Hardware, Paiste, Roland, Evans, Vic Firth, AKG
 
Facebook Omhoog
2017 www.ccrcoverbandharryandthepoorboys.nl